Pages

Sunday, 16 July 2017

Word of the Day #1

incorporate
Meaning:  
introduce something into another thing already in existence [verb]

Usage:
"he has incorporated in his proposals a number of measures"

Busy ke? :D

Aiyok busy jugak akhir-akhir ini :D 
Tak mampu nak update 1 post setiap hari. Haha. Tinggal kenangan je la. LOL.

Dah habis baca Cerita Pendek Doraemon 1. Actually, I ulang baca. Haha! :D

Remember when we were so young lari balik rumah petang-petang sebab nak tengok Doraemon. Aih bestnya! Tak da masalah langsung hiuhiu :P

Doraemon kelihatan lebih bulat untuk komik pertama ini ahahaha :D

Here comes alat pertama, "Pepatung Buluh" !! (read in Doraemon's voice :D :D )


Tangan Sihir Abad 22 hahaha :D

 Masa kecik-kecik rasa bestnye ada alat-alat cemnih haha!

Yang ni comel!

That paw! :'D

Ahahaha mama pun last-last jadi rabbit 😂😂😂😂😂😂

Sunday, 9 July 2017

Happy Sunday !

Ahad yang sungguh indah 😂 Boleh lepak-lepak sambil membaca komik 😝


Dong dong kut? 😂😂😂😂😂

Okey nanti sambung 😍

Wednesday, 5 July 2017

Intro.

Hi. I'm bored. Let's start blogging again. Haha!

Kisah hari ini:

Hari ini day off dan tak tahu nak buat apa. Haha! Pagi ni cuma pergi pasar beli sarapan dan barang basah kemudian cari nescafe dan lauk untuk makan tengah hari. Lepas tu, buat slaid untuk hari Jumaat ni. LOL. Aiyok kehidupan yang sangat boring bila cuti. Kesian. Keh keh.

Masa untuk baca lagi sekali komik doraemon haha!



Sebenarnya, slide sis belum lah siap sepenuhnya. Tapi, sis peduli hape. LOL.