Pages

Wednesday, 26 July 2017

Hai, Rabu ! Apa khabar?

Menjalani hari-hari normal seperti biasa. haha! cumanya lebih tenang berbanding dahulu. alhamdulillah.


Outfit of the Day:
Baju kurung: Minimalace

hmm baru perasan camera ada kesan jari. ceh. dah lap!

Tuesday, 25 July 2017

Sambung!

Nak sambung komik doraemon. Ngeeeee 


Kemain kecik-kecik bertanding cemnih.

Hahahahah sian mama. yang ni sebab tetibe mesin basuh tukar jadi tempat papan gosok tu. pastu habis alat rumah tukar jadi barang lama. stress mama haha!!

polis pun kena sama haha!

Ending dia kena baca sendiri komik nih :p

Kitew nak la kutu cemnih :p

Kemain boleh merentas masa tgk nenek moyang 😁
Ni sebab nak mengubah nasib nenek moyang supaya jadi pembesar :p
Malangnya tak jadi jugak. sian Nobita. hewhew.

Hai, Selasa :)

Outfit of the Day:
Baju kurung: Zefiks Collection

Hari ni 25hb, ada lagi 3 hari je masuk 7.30 a.m. yay! kekadang rase rajin, kekadang rase malas. entahla. haha!

Monday, 24 July 2017

Hello, Monday !


Tak Monday blues sangat. tapi awat ntah makin malas masuk 7.30 a.m. haha! Macam-macam la awaa niii :p


Outfit of the Day:
Baju kurung: MM Basic

Sekarang tengah gigih control diet tapi still makan bukan-bukan. entahla. haha!
Good luck untuk diri sendiri. Kah!

Sunday, 23 July 2017

New iron, please *sigh*

Done iron baju! LOL. dan rasanya saya perlukan iron baru. iron lama ni sangat menguji perasaan. setiap kali iron, ia akan mengorbankan setompok kain. wajib. walaupun telah bertanda pada suhu yang sesuai. hmm. selepas membakar sedikit, ia akan kembali normal. why, iron, whyyyy 


Jadi, mari create wish list. haha!

Wish List:
1. Iron baru 
dan tetiba teringat homework pulak dahhhhhhh haha!


Homework:
1. BESS
2. PT
3. WISN 
Okey. berasa rama-rama di perut. huuu.

Jam di dinding terus berdetak ahhh XD

Sementara tunggu maghrib, kite update pasal komik doremon 1 lagi ahahahhaha yes!!! i took photos of every part yang i suka haha! 
 

mari sambung hehe.

Kisah! Perang Perisik! (read in doraemon's voice. again. haha)

Masa ni Suneo buli Nobita sebab die nampak Nobita pecahkan pasu. Huntongla ada lampu Cahaya Pemulihan tu kan. Huu.

Pastu hantar Mata Perisik ni untuk spy Suneo supaya boleh balas dendam. Haha!

Next!

Yang ni biase je :p Macam kalau kau rasa nak mandi, tetiba seruling ditiup, kau tetiba pergi terjun longkang. gitchewww haha!

Maghrib! Japgi sambung.

Happy Sunday !

Hello.

Rasa nak copy paste cute emoticons untuk kegunaan masa akan datang hihi :)

Credit: cuteemoticon